Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

1 – Πληρωμή με Αντικαταβολή

Οι πληρωμές με αντικαταβολή γίνονται μέσω της Εταιρείας Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier

2 – Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας καταθέτοντας το αντίστοιχο ποσό στους παρακάτω τραπεζικούς  λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΛΕΜΟΝΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ

IBAN GR4701107440000074400144783

 

EUROBANK

ΛΕΜΟΝΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ

IBAN  GR1802602030000810103747500

3 – Παραλαβή και πληρωμή από τo κατάστημά μας .


Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημα Κεντρικής 100 – Βέροια.

4 – Με χρέωση της χρεωστικής ή της πιστωτικής σας κάρτας.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Εθνική Τράπεζα, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη πληρωμή σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών καρτών.

Η αγορά με δώσεις πραγματοποιείτε μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας,έως 12 άτοκες δόσεις,αναλόγως το πόσο.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών αυτές γίνονται με το συστήμα ασφαλείας της Εθνικής Τράπεζας. Έτσι, κατά τη διαδικασίας αγοράς μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ο πελάτης μεταφέρεται αυτόματα σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας με τρόπο διασύνδεσης 3DSecure

Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, MasterCard, Maestro, καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (zisis-electric.gr) μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Το zisis-electric.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα σας για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε το προϊόν που επιθυμείτε με μηνιαίες δόσεις σε όποια προϊόντα προσφέρεται.